Kaj je presenečena.si?

Gre za popolnoma novo storitev na slovenskem trgu, ki bo poskrbela za dvig razpoloženja in hkrati podpira slovensko podjetništvo. Z izpolnitvijo preprostega vprašalnika si boste zagotovili čudovito personalizirano presenečenje, ki bo »nepričakovano« prispelo na prag vašega doma. Naročite ga lahko tudi za svoje najdražje in jim popestrite osebni praznik ali pa jih preprosto presenetite, ker jih imate radi. Storitev je namenjena nežnejšemu spolu, lahko jo naročite enkrat ali pa to postane mesečna razvada.

POZITIVNI UČINKI PRESENEČENJA

DVIG DOPAMINA IN SERATONINA

IZBOLJŠANJE ODNOSA

RAZBITJE PREDVIDLJIVEGA VZORCA

ZAGOTOVLJEN NASMEH

BOLJ ŽIVI SPOMINI

DRUGAČNA ČUSTVA

Kdo vas bo presenečal?

Sva Ana in Jure, brat in sestra, vaša mojstra presenečenja. Že celo življenje uživava v presenečanju svojih bližnjih in najina misija je, da nasmeh na obraz nariševa tudi vam. Poskrbela bova, da bo odpiranje paketa postalo vaše najljubše mesečno opravilo in za trenutek se boste ponovno vrnili v otroštvo, ko je bilo odpiranje daril nekaj najbolj čarobnega v vašem življenju. Zakaj bi vedno čakali na presenečenja ob rojstnih dnevih in praznikih, če pa si z najinim presenečenjem praznik lahko pričarate vsak mesec. Vabiva vas, da nama zaupate svoje želje in  pustite, da Presenečena.si popestri vaše življenje.

PODARI BON ZA PRESENEČENJE

Podarite darilni bon in obdarovanec bo lahko naročil svoje presenečenje ko bo želel. Ob plačilu 39 € bomo fizični bon lično zapakiran poslali tudi na naslov obdarovanca.

 

SKRBNO IZBRANO

Presenečenja so skrbno izbrana na podlagi vaših odgovorov, ki nam jih zaupate v vprašalniku

VIŠJA KVALITETA

Sodelujeva s slovenskimi podjetji, ki izdelujejo kakovostne in inovativne produkte

ZAGOTOVLJENA DOSTAVA

Stroški dostave so vključeni v ceno!

Že od 39,00€